PREMIERES
 INTERVIEWS
Scenes

Armin van Buuren en Hardwell vereeuwigd als action figure


Foto's Gwendolyne van Erp
Eerste exemplaar uitgereikt door Guido Weijers 

 Hardwell en Armin van Buuren hebben vandaag de eerste exemplaren gekregen van hun eigen action figures. Vanmorgen overhandigde cabaretier Guido Weijers de eerste exemplaren van de Hardwell en Armin van Buuren-miniaturen aan de twee wereldsterren. Niet eerder zijn dj’s vereeuwigd als een action figure. Grote internationale artiesten als Michael Jackson, Kiss, Elvis Presley gingen de Nederlanders voor. 

De action figures van Hardwell en Armin van Buuren zijn vervaardigd middels de nieuwste 3D-printtechnieken. Met een hightech multi-cameraopstelling zijn de dj’s gescand en 3D geprint. Het resultaat is een verbluffend gedetailleerde miniatuur.  

Armin van Buuren: “Het is heel bijzonder om na mijn beeld in Madame Tussauds nu ook een eigen action figure te hebben. Ik ben er zelf heel trots op, maar ik hoop vooral dat de fans er blij mee zijn.”

Hardwell: “Ik ben er trots op dat ik bij de eerste twee DJ’s hoor met een eigen action figure. Supervet!! En ook leuk voor de fans!”

De action figures bestaan uit drie onderdelen: de grondplaat, de dj-booth en de dj. 

‘Off The Hook’ music video
Naast de actiefiguren is vandaag ook de officiële music video van ‘Off The Hook’ verschenen. De samenwerking tussen Hardwell en Armin van Buuren kwam begin september uit als single en staat ook op het nieuwe album van Armin van Buuren. De music video is volledig geanimeerd. 

Armin van Buuren
Vijfvoudig nummer één dj van de wereld Armin van Buuren bracht begin deze maand zijn zesde artiestenalbum ‘Embrace’ uit. De dj en producer werkte hiervoor samen met enkele grote artiesten, waaronder Jazztrompettist Eric Vloeimans, singer-songwriters Cimo Fränkel en Mr. Probz, rockband Kensington, Hardwell, Cosmic Gate en Gavin DeGraw. 

Volgend jaar trapt Armin van Buuren zijn gloednieuwe ‘Armin Only’ tournee af, gebaseerd op zijn nieuwe album. De vorige tournee, ‘Armin Only Intense’, trok in totaal meer dan een half miljoen bezoekers, met shows op meer dan dertig locaties op vijf verschillende continenten. 

Hardwell
Hardwell (1988, Breda) is de artiestennaam van Robbert van de Corput. De getalenteerde dj en producer is zowel in 2013 als 2014 uitgeroepen tot de #1 dj van de wereld. In maart ontving Hardwell maar liefst vijf ‘International Dance Music Awards’ (IDMA’s) tijdens Ultra Music Festival Miami. Begin dit jaar verscheen zijn eerste artiestenalbum ‘United We Are’, dat in ruim 20 landen de #1 positie behaalde in de album charts. Op 4 december gaat de remix-versie ‘United we Are-Remixed’ in release. En als klap op de vuurpijl trad Hardwell op 7 november op met zijn concertshow ‘United We Are’ voor 40.000 fans in de Veltins Arena in Gelsenkirchen (Duitsland). Op 13 december organiseert Hardwell een benefietshow in India om zijn nieuwe ‘United We Are Foundation’ te introduceren. De ‘United We Are Foundation’ is opgericht om kansarme kinderen te voorzien van beter onderwijs en hen een beter toekomstperspectief te bieden. 

www.3D-Jays.com

Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2181
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2182
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2183
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2187
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2189
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2197
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2219
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2221
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2234
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2235
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2236
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2239
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2247
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2253
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2266
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2270
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2272
Action_Figures_Hardwell_en_Armin_Gwendolyne-2278
01/18 
start stop bwd fwd