PREMIERES
 INTERVIEWS
Pippin

Edsilia Rombley geeft kijkje in haar leven met nieuwe theatershow Mama Sings


Foto Marijn Sieben

Edsilia Rombley geeft kijkje in haar leven met nieuwe theatershow Mama Sings Warm, ontwapenend, met humor en een knipoog en bovenal persoonlijk!  Vanaf maart 2016 staat Edsilia Rombley opnieuw in het theater! Met haar gloednieuwe show Mama Sings betreedt ze het podium van 30 verschillende theaters en viert zo in heel Nederland haar 20-jarig jubileum.  

Met haar nieuwe theatershow geeft Edsilia de bezoeker een kijkje in haar hart. Geïnspireerd door de fase waar ze op dit moment in zit, brengt ze haar persoonlijke leven – als getrouwde vrouw en hardwerkende moeder van twee prachtige meisjes – in de show tot leven. Warm, ontwapenend en met humor en een knipoog vertelt ze over deze bijzondere periode in haar leven en vertaalt dit naar mooie, persoonlijke liedjes. Ze zingt, verrast en ontroert door elk nummer op haar eigen wijze te brengen. 

Edsilia: “Deze show is voor mij heel speciaal. Volgend jaar vier ik mijn 20-jarig jubileum en op het podium staan met deze show voelt echt als een cadeautje. Voor mezelf, maar vooral voor de mensen in de zaal. Alle ervaringen komen in het theater bij elkaar. Natuurlijk wordt het ook spannend. Want ze leren mij nóg beter kennen. Maar dat past wel bij mij.”  

Mama Sings is een avond vol Nederlands- en Engelstalige soul- en popnummers, waarmee Edsilia als geen ander mensen raakt met haar persoonlijkheid en stem.  

Over Edsilia Soul, R&B, Jazz, Pop. Uptempo, slow. Nederlandse theatertours of internationale allure op het Eurovisie Songfestival. Edsilia Rombley staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tvoptredens en shows in de Ziggo Dome als een van de Ladies of Soul.   

Tickets nu verkrijgbaar Tickets voor de theatertour Mama Sings zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.edsiliarombley.nl of www.24ticketsonline.nl.