PREMIERES
 INTERVIEWS
openluchttheaters_2015

Concert Crosby, Stills & Nash op 24 september 2015 verplaatst naar Heineken Music Hall


Het aangekondigde concert van Crosby, Stills & Nash kan wegens productionele redenen niet plaatsvinden in het Concertgebouw in Amsterdam. Hierdoor is de voorverkoop –die afgelopen zaterdag gepland stond- nog niet gestart. Tot onze vreugde kunnen we nu mededelen dat het concert gewoon plaats zal vinden op 24 september, maar in de Heineken Music Hall. Dit is een seated concert. De voorverkoop hiervoor start woensdag 11 maart om 10:00 uur.

Crosby, Stills & Nash hebben zojuist de data voor hun Europese tour in het najaar aangekondigd. De tour trapt af in Londen op 12 september en eindigt 11 oktober in Olso. Op 24 september zal de band de HMH in Amsterdam aandoen. Tijdens deze tour worden zowel nieuwe songs als de all-time favorites gespeeld. 

Voorafgaand aan deze tour speelt de band een serie exclusieve concerten aan boord van Cunard’s Flagship, de Queen Mary 2, tijdens haar vaart over de Atlantische Oceaan tussen 4 en 11 september. Tijdens de tour spelen Crosby, Stills & Nash nummers uit hun rijkelijke oeuvre, maar ook komen nieuwe nummers van elk individueel bandlid voorbij. CSN wordt ook deze tour begeleid door hun backing band, bestaande uit: Shane Fontayne (gitaar), Russ Kunkel (drums), Kevin McCormick (bas), James Raymond (keyboards), and Todd Caldwell (orgel) Zoals elke tour doneert CSN 1$ per verkocht ticket aan een goed doel.

Het is alweer meer dan 45 jaar geleden dat CSN voor het eerst samenkwam in Laurel Canyon, en vervolgens hun eerste concert ooit als trio speelde, tijdens het legendarische Woodstock festival. De verdere samenwerking tussen de bandleden kenmerkt zich als één van de meest invloedrijke en standvastige in de muziekgeschiedenis.
David Crosby, Stephen Stills, en Graham Nash zijn alle drie twee keer toegevoegd aan de Hall Of Fame; één keer met Crosby, Stills & Nash en één keer met respectievelijk The Byrds, Buffalo Springfield en The Hollies. Ook staan ze alledrie in de Songwriter’s Hall of Fame geëerd voor CSN als groep, maar ook als solo artiest.


An Evening With Crosby, Stills & Nash
Donderdag 24 september 2015, HMH  – Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur; Entree €72 (excl servicekosten)