PREMIERES
 INTERVIEWS

Fantasia - vermaak voor de hele familie


Door Marit van Eisden / Foto’s Reinier van Gastel

Op tweede kerstdag vindt in de Ziggo Dome in Amsterdam een heus muziekfeest plaats. Fantasia, de wereldberoemde Disneyfilm, wordt hier op een mega HD projectiescherm vertoond en zal ondersteund worden door een 80-koppig symfonisch orkest. Een waar familiefeestje, aldus producent Erwin van Lambaart.

De keuze voor de Ziggo Dome was eenvoudig, aldus Van Lambaart. Niet alleen de grootte van de locatie, maar ook de akoestiek maakt de Ziggo Dome perfect voor dit muziekevenement. Fantasia zal begeleid worden door HET Symfonieorkest en de presentatie zal deze dag in handen zij van niemand minder dan ‘familieman’ Robert ten Brink. Ten Brink oogt al jaren groot succes op kerstavond met All You Need is Love. Voor hem ligt er nu met kerst dus een nieuwe uitdaging in het verschiet, families samenbrengen in de Ziggo Dome.

Ook is er op tweede kerstdag ruimte voor Hollands Got Talent deelnemer Ako Taher. De Irakeese pianist ontvluchtte zijn geboorteland en verloor de afgelopen jaren beide ouders. Zijn droom: concertpianist worden. Ten Brink verraste Taher na de grote finale van Hollands Got Talent afgelopen vrijdag. Taher geeft aan vereerd te zijn deel te mogen nemen aan dit grote event. Naast Ako Taher zal het illustere HET Symfonieorkest muziekstukken als De Notenkrakerssuite, De Tovenaarsleerling, Toccata en Fuga in d-moll, Le Sacre du Printemps, Urendans, Ave Maria, Intermezzo en De Pastorale van Ludwig van Beethoven, onder leiding van dirigent Alpesh Chauhan, ten gehore brengen.
Uiteraard kan er tijdens deze presentatie één iemand niet ontbreken… Mickey Mouse, ook hij geeft acte de presence en laat zich gewillig fotograferen.

Kaarten voor Fantasia op 26 december 2014 in de Ziggo Dome zijn vanaf heden te koop via www.seetickets.nl  en andere officiële verkooppunten.
Meer informatie is te vinden op www.vanlambaart.nl.

IMG_4953
IMG_4957
IMG_4958
IMG_4965
IMG_4969
IMG_4974
IMG_4975
IMG_4983
IMG_4984
IMG_4988
IMG_4994
IMG_4996
IMG_5006
IMG_5017
01/14 
start stop bwd fwd