PREMIERES
 INTERVIEWS

Nieuwe voorstelling Freek de Jonge


Tournee ‘Als je me nu nog niet kent’ in november en december

 In de laatste twee maanden van het jaar waarin hij 70 werd komt Freek de Jonge met een nieuw programma: ‘Als je me nu nog niet kent’. De Nederlandse tournee wordt voltooid met een reeks voorstellingen in  DeLaMar Theater, Amsterdam. In het voorjaar volgt nog een tournee door België.

En toen kwam de zomer en onze wereld veranderde zienderogen. We werden met de neus op een paar afschuwelijke feiten gedrukt. Breekt er een nieuwe realiteitszin door of blijven we hangen in het nostalgisch sentiment van beter tijden? 

Net als in “Zondermeer” zal Freek muzikaal ondersteund worden door Reyer Zwart, Jan van Bijnen, Maurits Fondse en Rowin Tettero. De trouwste fans zullen een paar liedjes herkennen. De blues voert de boventoon. De conferences zijn nieuw.

"Alle actualiteit (MH17, IS, Zwarte Piet, Nieuw Belastingstelsel) komt aan de orde gerelateerd aan de vraag: Wie ben ik? Want als we ergens mee worstelen is het wel onze identiteit. Ik zeg we, maar bedoel u. Wat mijzelf betreft: Als je me nu nog niet kent....”

Het Parool over Zondermeer:

"Wat je bijblijft, zijn de energie, de kwaliteit en de verscheidenheid. Nooit zomaar geloven wat je op televisie ziet. 'Zondermeer' verpulvert vooroordelen".

-
Website
- - Speellijst